InoxDeluxeDesign, Novi Sad


Idi na sadržaj

InoxDeluxeDesign-O nama

Kompanija Inox Deluxe Design d.o.o. je porodično preduzeće sa velikim iskustvom.

Od osnivanja pa do danas konstantno osavremenjujemo proizvodnju i povećavamo učešće na tržištu.

Inox Deluxe Design je svoju poslovnu strategiju, robnu marku i dobro ime, koje je stekao kod klijenata, izgradio pre svega kvalitetom unikatnih proizvoda koji ispunjavaju sve zahteve klijenata. Poverenju koje smo stekli kod klijenta doprinelo je dosledno pridržavanje dogovorenih rokova isporuke i montaže, te brzi odziv na zahteve klijenata u toku same izrade proizvoda, kao i u toku trajanja garancije. Najviše smo ponosni što smo uprkos velikim ulaganjima i investicijama u nove tehnologije uspeli da klijentima ponudimo najveću moguću vrednost i kvalitet proizvoda za konkurentnu cenu.

Preduzeće od svog osnivanja neprestano ulaže u razvoj i širenje delatnosti. Prodajna strategija zasniva se na brzom odzivu, prilagodljivosti i doslednom pridržavanju dogovora što se kupcima sviđa i zato se uvek iznova vraćaju. Kvalitet usluga i samih proizvoda neprestano se poboljšava što je u prvom redu rezultat odgovornog postupanja zapos
lenih i odgovarajuće tehničke discipline te uvođenja novih tehnologija.

Preduzeće odnose s kupcima i dobavljačima gradi na partnerskoj osnovi, a fleksibilnošću i inovativnošću želi na saradnju privući projektne biroe i građevinska preduzeća. Mi želimo biti najbolji ponuđač na području celovite ponude oblikovanja metala za kućnu i industrijsku upotrebu.

Inox Deluxe Design doo Novi Sad raspolaže sa značajnim proizvodnim kapacitetima i osposobljenim stručnim kadrovima koji potpuno uvažavaju želje i interese kupaca, a primenjujući svoja stručna saznanja predstavljaju apsolutnu garanciju za kvalitet naših proizvoda i na taj način ostvaruju obostrano zadovoljstvo.

Osnovni materijal za izradu naših proizvoda čini prohrom koji zbog svojih izuzetnih tehničkih i drugih svojstava predstavlja moderan, čist, elegantan, čvrst i veoma trajan, gotovo savršen materijal obrade.

Upravo zbog ovih svojstava prohrom je veoma kompatibilan sa veoma velikim brojem primenjenih građevinskih materijala, a naročito se dobro uklapa u detalje urađene u staklu, drvetu, pleksiglasu, medijapanu, itd.

Inox Deluxe Design doo
Teodora Pavlovića 24

Novi Sad

,

Tel/Fax:
Tel:
Mobilni:

+381 (0)21 64-10-862
+381 (0)21 64-10-861
+381 (0)60 55-77-906
+
381 (0)60 55-77-903

     

e-mail:
inoxdeluxedesign@gmail.com


Vrati na sadržaj | Povratak na glavni meni

interesting