InoxDeluxeDesign, Novi Sad


Idi na sadržaj

InoxDeluxeDesign-Lasersko secenje

LASERSKO SEČENJE METALA


Kao najnoviju prednost naše proizvodnje izdvajamo lasersko sečenje metala pri kojem tehnologija laserskog reza dozvoljava neograničenu širinu materijala (Fe, Rf, Al) različitih debljina (do 20 mm) s preciznošću do 0,1 mm.

Ono što je najvažnije, tehnologija omogućava brzo, jednostvno i finansijski isplativo rešenje za proizvod koji ste naručili.

Prednosti laserskog sečenja

Lasersko sečenje je mnogo više od zamene za konvencionalne postupke kao što su piljenje, bušenje ili konačno probijanje.

Laserskim se sečenjem značajno smanjuju troškovi proizvodnje i nema nepotrebnog skladištenja među pojedinim fazama. Ne manje bitno, nisu više potrebni niti dodatni radovi poput ''odigličenja'' ili čišćenja proizvoda. Osim toga, izborom pojedinog postupka laserskoga sečenja, često se smanjuje i broj sastavnih delova.

Naglasićemo još i glavnu prednost tog postupka, a to je mogućnost izrade takozvanih muško-ženskih i lomnih spojeva te pozicijskih dodataka. Tim se konstrukcijama veoma pojednostavljuju dalji koraci izrade koji zbog toga smanjuju obim montaže, a varenje na kraju i nije više neophodno.

.


Vrati na sadržaj | Povratak na glavni meni

interesting